Despre Mine

comming soon...

Despre mine

Certificările mele

Antrenor personal de nivel 3 calificat.
BUNĂ! NUMELE MEU ESTE OANA LUISA BONCIU, SUNT ANTRENOARE DE FITNESS SI PILATES, NUTRIȚIONISTĂ SI CREATOAREA COMUNITĂȚII DE FEMEI “ONE FIT ANTRENAMENTE ACASA”.

Prin programele mele de antrenamente, perfecționate de-a lungul a mai bine de 10.000 de ore de predare, ajut femeile să ardă grăsimea încăpățânată, să elimine celulita, să scape de durerile de spate provocate de o postură vicioasă, să înceapă să se iubească și să devină cele mai bune prietene ale corpului lor, crescând astfel nivelul de încredere în forțele proprii, direct proporțional cu stima de sine.

Povestea mea, ca iubitoare de mișcare, începe în urmă cu 9 ani, în perioada studenției, la Facultatea de Arte Plastice București, secția de sculptură. Aveam un program încărcat, cu multe satisfacții care țin de creație și de suflet dar din punct de vedere fizic, din cauza programului haotic, câștigasem câteva kilograme in plus și nu mă simțeam bine deloc când ieșeam în oraș, când socializam, când mă comparam cu alte persoane. In acele vremuri, eram o persoană care nu avea încredere in sine si care își dorea cu disperare să slăbească câteva kilograme, ca să se simtă acceptata si conform cu standardele impuse de media și societate, in general.

Ca cele mai multe dintre noi, mergeam la antrenamente fără o supraveghere atentă, aveam o alimentație precară și in cantități mici, hidratare aproape deloc; ceea ce a urmat, privind acum în urmă, nu mă surprinde deloc: am suferit o accidentare și mai multe episoade de căderi de calciu. Reușisem, totuși, să slăbesc, acele kilograme care mă făceau să nu mă simt bine.

Variile fluctuații de greutate și problemele de sănătate, pe care le-am avut ulterior slăbirii forțate, m-au făcut să înțeleg că nu am cum să obțin rezultate pe termen lung, pana nu încep să am, cu adevărat, grija de corpul meu. Drept urmare, am început să studiez nutriția, să citesc cărți si să urmăresc clipuri video de specialitate; am schimbat și modul de antrenament, de data aceasta sub supravegherea directă a unui antrenor personal.

Toată viața mea luase altă turnură, adoptasem un stil de viață sănătos, pe care eram conștientă că îl pot menține pentru totdeauna, mă simțeam bine în pielea mea, iar corpul meu îmi mulțumea pe deplin prin topirea grăsimii, eliminarea celulitei și tonifierea mușchilor.

Urmarea firească a fost atestarea ca instructor de fitness, in anul 2015, următoarele certificări obținute fiind in pilates, barre fitness si nutriție, plus workshop-uri de specialitate la care am participat an de an.

Acesta este parcursul drumului meu , drum pentru care sunt profund recunoscătoare, deoarece simt că mi-am găsit misiunea, scopul in viată, acela fiind de a ajuta cât mai mulți oameni să devină o prioritate pentru propria persoană, din dragoste și respect pentru ei și pentru cei din jur.

Experiența personală, plus cea profesională (am lucrat, timp de câțiva ani, in paralel, in studiouri de pilates profesionale și săli de fitness din București, antrenând sute de oameni cu vârste, nevoi și obiective diferite), m-au ajutat sa dezvolt și să îmbunătățesc, constant, programele de antrenament, astfel ca tu, in momentul actual, să obții cele mai bune rezultate, daca te lași ghidată de mine.

Îți mulțumesc pentru răbdarea de a citi toate aceste informații. Acestea erau necesare, ca tu să știi cine sunt și ce contribuție as putea sa aduc in transformarea ta. Daca ti-am stârnit interesul si simți că te pot ajuta, te invit să te abonezi (în caz că nu ai făcut-o deja), ca sa primești primul tău antrenament gratuit, echivalent cu primul pas către noua versiune a ta! Felicitări!

Amintește-ti să dai un like, pe Facebook, paginii “One Fit antrenamente acasă”, proiectul meu de suflet, creat pentru femei ca tine. Astfel, vei afla periodic, cele mai noi informații legate de un stil de viată sănătos, antrenamente, nutriție și dezvoltare personală.

Toate cele bune, ne vedem îndată!

Black Friday

Day
Hr
Min
Sec

Join Our Mailing List and Receive a 45% Discount Code

Yes,I Want This!
No thanks I don't want to save