Pot să mănânc și să slăbesc??

Aceasta este întrebarea cea mare care rulează în gândurile tale, dacă poți mânca și slăbi în același timp? Dacă iei în considerare acești 4 parametri afli răspunsul acestei dileme.

Hai să vedem care sunt aceștia:

1. Deficitul caloric – un obiectiv de slăbire nu poate fi atins decât prin acest parametru. Mai simplu spus, mănâncă mai puțin decât consumă corpul tău la nivel energetic pe zi și un idicativ bun că te afli în deficit caloric este senzația de foame ușoară între mese.

2. Sportul – al doilea mare aspect de care ai nevoie să ții cont în momentul în care planul tău este de a scădea în greutate.

Deficitul caloric din alimentație împreună cu energia consumată în cadrul unui antrenament de sport te ajută să ajungi mai repede la rezultate.

3. Obiective nerealiste – fii blândă cu tine și alege un timp potrivit pentru a ajunge la forma dorită fără a impune un număr mare de kilograme pe termen scurt.

Se vor întâmpla una dintre variantele următoare: vei ajunge la obiectivul tău în termen scurt prin înfometare iar ulterior șansele să ajungi înapoi de unde ai plecat sunt foarte mari sau vei mânca puțin și dezorganizat, nu vei atinge obiectivul și vei fi dezamagită de tine.

4. Odihna este unul dintre cele mai subapreciate metode de a slăbi. Fără somn de calitate și suficient (7-9 ore) corpul nu apucă să regenereze organismul peste noapte și a doua zi pe fond de oboseală vei face alegeri culinare nepotrivite. Pentru a afla mai multe informații, DĂ CLICK pe clipul de mai jos

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *