Timp scurt, rezultate optime

Luna aceasta este despre noi, femeile, ca sursă de magie și energie pentru cei din jur! Îți urez o primăvară superbă și plină de bucurii!

Astăzi ating un subiect fierbinte și mult așteptat: rezultate rapide în cel mai scurt timp.

Indiferent de locul în care ne aflăm din punct de vedere sportiv, în momentul în care vrem să schimbăm felul în care arată corpul nostru și să ne simțim mândre de silueta noastră, vrem să ajungem la desținație în cea mai scurtă perioadă de timp. Și nu ne poate învinui nimeni pentru că trăim în societatea în care ne sunt dictate trenduri trecatoare și timpul nu este prietenul nostru.

Cum îti spuneam, am alcătuit o listă cu 5 factori pe care să îi iei în considerare atunci când vrei să îmbunătățești în mod rapid compoziția ta corporală. Aplică aceste sugestii și vei culege roadele mai repede decât crezi.

1. Rămâi activă și în afara orelor de antrenament (în cadrul unei sali de fitness sau acasă). Evită canapeaua și televizorul/tableta/telefonul ca metodă de relaxare, ci găsește un hobby sau o activitate care te ține în mișcare.

2. Sportul este unul dintre factorii care accelerează procesul de slabire. Dacă încă nu ai început să faci sport dar vrei să schimbi modul în care arată corpul tău, te sfătuiesc să o faci, pe lângă caloriile arse silueta va fi tonifiată și starea ta va fi excelentă.

3. Nutriția este poate cel mai important aspect de luat în vedere! Schimbă modul în care consumi mâncarea prin adoptarea unui stil de alimentație care hrănește corpul aducându-i nutrienți utili pentru organism și implicit pentru scăderea în greutate. Optează pentru alimente cât mai simple și ușor de preparat și evită mâncarea procesată, plină de grăsimi nesănătoase și zaharurile în exces.

4. Hidratarea reprezintă cheia de succes în procesul unei remodelări corporale în timp scurt. Apa, ceaiul, limonada, apa infuzată sunt cele mai bune metode de a ține corpul hidratat, iar senzația de foame permanentă se va diminua.

5. Odihna, factorul principal care determină comportamentul nostru alimentar și activitatea fizică. De calitatea somnului depinde celelalte procese, dacă dormi suficient nivelul de energie va fi la cote optime și nu vei sări peste antrenamente, vei fi activă și vei fi motivată să mănânci mai sănătos.

DĂ CLICK pe clip și află toate detaliile dacă vrei să obții rezultate în mod rapid!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *