De ce slăbesc așa de greu?

Procesul de slăbire poate fi de cele mai multe ori un traseu greoi și anevoios în care nu știm de ce nu vezi acul cântarului ducându-se în jos. Vin în ajutor cu 6 posibile motive pentru care slăbești greu, ca să le poți lua pe rând și să identifici care ar putea fi al tău.

 

Cele 6 motive pentru care nu vezi rezultate sunt:


1. Stabilirea greșită a numărului de kilograme pe care vrei să le dai jos- iubește-te așa cum ești și îmbunătățește părțile pe care le vrei, dar nu uita ca viața nu se rezumă la numărul de kilograme, fii mai activă, ai răbdare și vei vedea rezultate curând.

2. Subestimezi caloriile– ai grijă la mărimea porției de mâncare, la alimente cu calorii ”ascunse”.

3. Diete multiple care au încetinit metabolismul tău, generând efectul yoyo, necesită timp ca să poată reveni la parametri normali.

4. Inconsecvența – de luni până vineri reușești să mănânci corect, iar weekend-urile te sabotează sau vezi că nu se întâmplă nimic pe cântar după 1 săptămână și te refugiezi iarăși în mâncare, apoi te înfometezi a doua zi și te trezești într-un cerc vicios în care crezi că te afli într-un proces fals de slăbire.

5. Stresul – un alt factor de luat în considerare atunci când știi că mănânci corect, faci mișcare dar nu observi rezultate. Stresul vine cu amprente care ne marchează emoțional, declanșează anumite procese în organism și ne privează de odihna calitativă. Ai grijă de sănătatea ta fizică, emoțională și mentală prin practicarea sportului în mod constant, meditații, rugăciuni, muzică relaxantă și detașare emoțională față de stimulii de stres.

6. Probleme medicale – hipotiroidism – afecțiune în care metabolismul tău este încetinit și nu mai poate procesa corect ceea ce mănânci și ajunge să stocheze cantități mari de grăsime.
 
DĂ CLICK pe video și află toate detaliile!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *