Cât timp să aloc sportului?

\"\"
 

hai să continuăm maratonul întrebărilor din chestionar. Pentru că clipul precedent a abordat o temă de nutriție foarte cerută, astăzi voi răspunde la o întrebare legată de mișcare și anume: Cât timp să aloc sportului?

Faptul că ești în comunitatea One fit înseamnă că investești timp de calitate pentru a schimba stilul de viață și de a profita de beneficiile unui mod sănătos de hrană și mișcare. Beneficiile principale sunt: sănătatea câștigată pe termen lung, scăderea în greutate, eficiență crescută în activitățile cotidiene, creșterea stimei de sine și a atractivității! 

Mișcarea este sănătate pură și mai ales în aceste vremuri când suntem presați cu multe lucruri pe care suntem nevoiți să le rezolvăm de la serviciu, la casă, familie, prieteni.

Ca sportul să fie parte integrată din viața tasă te simți bine, să arăți așa cum îți dorești, ar fi indicat să alegi cât timp să aloci unui antrenament luând în considerare acești 3 factori:

 

1. Nivelul de fitness la care te afli și se referă la nivelul de activitate pe care îl ai în momentul în care vrei să începi o rutină de sport

 

2. Tipul de antrenament definește ce interval de timp este indicat

 

3. ”Obligațiile” pe care le avem față de familie, casnice, rude, prieteni care necesită timp acordat

 

Aceste aspecte principale de care e nevoie să ții cont vor determina timpul pe care îl acorzi pentru sănătate și pentru a fi în forma pe care ți-o dorești, așa că nu există un interval standard pentru timpul alocat, important este să prioritizezi ce contează cu adevărat pentru starea ta de bine!

DĂ CLICK pe video și află toate detaliile!

https://youtu.be/hCtJybrxugw

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *